6936595603 6946884799, 6948180575 Παρνασσού 2, Λάρισα 41335 g.halepis84@gmail.com

 
 

Υδραυλικά - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Θέρμανση - Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις - Φυσικό Αέριο - Κλιματισμός - Πυρόσβεση | Λάρισα


Η εταιρεία HYDROGROUP που εδρεύει στη Λάρισα, δραστηριοποιείται στον δύσκολο και εξαιρετικά απαιτητικό τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, μ’ εξειδίκευση στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, το φυσικό αέριο, το κλιματισμό και τη πυρόσβεση, προσφέροντας σε προσιτές τιμές ολοκληρωμένες και άμεσες λύσεις σε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς χώρους, εγγυώμενοι υψηλή ποιότητα κι ασφάλεια, με αντοχή στο χρόνο και με τιμές πάντα ανταγωνιστικές, σε οποιοδήποτε υδραυλικής φύσης έργο μας εμπιστευθείτε!Εμπιστευθείτε τους ειδικούς
καλώντας μας στα
6936595603, 6946884799, 6948180575

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
Υδραυλικές εγκαταστάσεις
Θέρμανση
Βιομηχανικές εγκαταστάσεις
Φυσικό αέριο
Κλιματισμός
Πυροσβεστικά δίκτυα
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Διαθέτουμε υψηλή εξειδίκευση κι επαγγελματισμό, τα οποία είναι ορατά σε όλες τις υπηρεσίες υδραυλικού που παρέχουμε, με στόχο τη δημιουργία δυνατών σχέσεων με τους πελάτες που επιζητούν την ποιότητα στον απαιτητικό χώρο των θερμοϋδραυλικών έργων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΥΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΥΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Είτε σε υπάρχουσα, είτε σε νέα εγκατάσταση αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή, επισκευή, αντικατάσταση και συντήρηση εξασφαλίζοντας ένα αξιόπιστο, στιβαρό, ολοκληρωμένο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Διαθέτουμε έμπειρους θερμοϋδραυλικούς, με υψηλή εξειδίκευση και άριστη τεχνική κατάρτιση, που μπορούν να εξυπηρετήσουν με συνέπεια και μεράκι, ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους άμεσα σε όλη τη Λάρισα.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και άριστης ποιότητας πιστοποιημένα υλικά, που εξασφαλίζουν αξιοπιστία, με γνώμονα τη την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών και τη διατήρηση των έργων σε βάθος χρόνου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θ’ ανταποκριθούμε άμεσα για ραντεβού ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ